• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • اکرم شریفی

    فهرس المقالات اکرم شریفی


  • المقاله

    1 - بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به
    اکرم شریفی محمد مهدی معدنی پور
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397

  • المقاله

    2 - تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج
    مهنوش افشار علیرضا بصیری اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396

  • المقاله

    3 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
    20.1001.1.24234966.1397.10.4.7.6
    فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397

  • المقاله

    4 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک
    20.1001.1.24234966.1398.11.3.12.6
    10.30495/jfst.2019.545003
    الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398

  • المقاله

    5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
    20.1001.1.24234966.1398.11.4.1.7
    10.30495/jfst.2019.545882
    الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398

  • المقاله

    6 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.10.2
    10.30495/jfst.2019.544373
    اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398

  • المقاله

    7 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
    20.1001.1.24234966.1398.11.4.10.6
    10.30495/jfst.2019.545910
    اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398

  • المقاله

    8 - فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی‌خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی‌آن طی دوره نگهداری
    20.1001.1.24234966.1402.15.1.3.1
    10.30495/jfst.2021.685708
    ماندانا مقیمانی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 55 , السنة 15 , بهار 1402

  • المقاله

    9 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
    الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395

  • المقاله

    10 - بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید
    حسین شریعتمدار طهرانی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396

  • المقاله

    11 - بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
    حمید رصا عبادتی اکرم شریفی مهرداد نیاکوثری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395

  • المقاله

    12 - بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات
    بهناز انتظاری حجت کاراژیان اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396

  • المقاله

    13 - بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
    سمیه سلیمانی اکرم شریفی محمد آرمین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395

  • المقاله

    14 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
    مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394

  • المقاله

    15 - ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
    زهرا گرایلی اکرم شریفی هما بقایی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396

  • المقاله

    16 - تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
    گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396

  • المقاله

    17 - بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
    فاطمه مسلم ریحانه احمدزاده قویدل اکرم شریفی سید حسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395

  • المقاله

    18 - بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی
    محمد کورشیان اکرم شریفی الهام مهدویان شادی بلوریان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394

  • المقاله

    19 - بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
    خورشید آذرهوش اکرم شریفی سیدحسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396

  • المقاله

    20 - بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
    مهدی هراتی فرزقی اکرم شریفی سیدحسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول