فهرس المقالات اکرم شریفی المقاله 1 - بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به اکرم شریفی محمد مهدی معدنی پور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 10 , بهار 1397 المقاله 2 - تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج مهنوش افشار علیرضا بصیری اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 3 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) 20.1001.1.24234966.1397.10.4.7.6 فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 4 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک 20.1001.1.24234966.1398.11.3.12.6 10.30495/jfst.2019.545003 الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا 20.1001.1.24234966.1398.11.4.1.7 10.30495/jfst.2019.545882 الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398 المقاله 6 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1398.11.2.10.2 10.30495/jfst.2019.544373 اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 7 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار 20.1001.1.24234966.1398.11.4.10.6 10.30495/jfst.2019.545910 اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398 المقاله 8 - فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسیخصوصیات فیزیکوشیمیاییآن طی دوره نگهداری 20.1001.1.24234966.1402.15.1.3.1 10.30495/jfst.2021.685708 ماندانا مقیمانی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 9 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 10 - بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید حسین شریعتمدار طهرانی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 11 - بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ حمید رصا عبادتی اکرم شریفی مهرداد نیاکوثری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 12 - بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات بهناز انتظاری حجت کاراژیان اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 13 - بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ سمیه سلیمانی اکرم شریفی محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 14 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394 المقاله 15 - ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی زهرا گرایلی اکرم شریفی هما بقایی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 16 - تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 17 - بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز فاطمه مسلم ریحانه احمدزاده قویدل اکرم شریفی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 18 - بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی محمد کورشیان اکرم شریفی الهام مهدویان شادی بلوریان نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394 المقاله 19 - بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند خورشید آذرهوش اکرم شریفی سیدحسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 20 - بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ مهدی هراتی فرزقی اکرم شریفی سیدحسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396