فهرس المقالات ریحانه احمدزاده قویدل المقاله 1 - تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر پروین شرایعی ریحانه احمدزاده قویدل حسین بادفرسا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 2 - بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز فاطمه مسلم ریحانه احمدزاده قویدل اکرم شریفی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 3 - تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی مریم عاملی مهدی قیافه داوودی ریحانه احمدزاده قویدل حمید بخش آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395