فهرس المقالات سید حسین استیری المقاله 1 - بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی 20.1001.1.24234966.1397.10.4.9.8 زهرا دولت آبادی سیدعلی مرتضوی معصومه مقیمی حمید بخش آبادی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 2 - ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن 20.1001.1.24234966.1398.11.1.6.6 10.30495/jfst.2019.541224 سیدمهدی حسینی سیدحسین استیری زهره دیدار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 3 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1398.11.2.10.2 10.30495/jfst.2019.544373 اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 4 - تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری 20.1001.1.24234966.1398.11.2.1.3 10.30495/jfst.2019.543715 لیلا ناطقی محبوبه سادات رسول علیرضا شهاب لواسانی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 5 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری 20.1001.1.24234966.1401.14.2.3.6 10.30495/jfst.2021.684131 مهدی اطهری الهام آزادفر سیدحسین استیری احمد پدرام نیا محمد مهدی نعمت شاهی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 6 - طراحی سیستمی اتوماتیک جهت درجهبندیکشمش و تعیین درصد دم داربودن آن با استفاده از تکنیکهای پردازش تصویر 20.1001.1.24234966.1402.15.3.9.1 10.30495/jfst.2021.1925643.1708 مسعود خزاعی فدافن سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 15 , پاییز 1402 المقاله 7 - تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی ریحانه شاهین فر زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396 المقاله 8 - بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش سارا بلاغی زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396 المقاله 9 - بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی زهرا دولت ابادی امیر حسین الهامی راد سید هاشم اخلاقی فیض آباد سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 10 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) 20.1001.1.24234966.1400.13.1.2.6 10.30495/jfst.2021.678973 محمد مهدی نعمت شاهی امیر حسین الهامی راد نفیسه نعمت شاهی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 11 - تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی الهه رازقندی امرحسین الهامی راد علیرضا قدس ولی سید حسین استیری سارا آقاجانزاده سورکی حمید بخش آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 12 - بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه محسن جنابی امیر حسین الهامی راد سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 13 - بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی الهه رازقندی امیرحسین الهامی راد علی قدس ولی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394 المقاله 14 - بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز فاطمه مسلم ریحانه احمدزاده قویدل اکرم شریفی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 8 , تابستان 1395 المقاله 15 - بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ حمید بخش آبادی معصومه مقیمی سید حسین استیری زهرا دولت آبادی محمد مسعود حفیظ نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396 المقاله 16 - بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند خورشید آذرهوش اکرم شریفی سیدحسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 17 - سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد 20.1001.1.24234966.1399.12.1.8.5 10.30495/jfst.2020.665337 مهرانوش غریبی تهرانی الهام آذرپژوه احمد پدرام نیا سیدحسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399 المقاله 18 - بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ مهدی هراتی فرزقی اکرم شریفی سیدحسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396