فهرس المقالات زهره دیدار المقاله 1 - بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس 20.1001.1.24234966.1398.11.3.1.5 10.30495/jfst.2019.544650 زهره دیدار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 11 , پاییز 1398 المقاله 2 - ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن 20.1001.1.24234966.1398.11.1.6.6 10.30495/jfst.2019.541224 سیدمهدی حسینی سیدحسین استیری زهره دیدار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398 المقاله 3 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید 20.1001.1.24234966.1401.14.4.12.9 10.30495/jfst.2021.684169 سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401 المقاله 4 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج 10.30495/jfst.2021.1930225.1720 ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 5 - بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت 10.30495/jfm.2022.1919927.1697 محسن وظیفه دوست اعظم مهربان زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست معصومه مهربان سنگ آتش میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1401 المقاله 6 - بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی 10.30495/jfm.2022.1942825.1738 سعید اکبری زهره دیدار محسن وظیفه دوست بهاره حاجی رستملو مهناز محتشمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401 المقاله 7 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی 10.30495/jfm.2022.683630 اعظم مهربان محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست معصومه مهربان سنگ آتش میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401