فهرس المقالات محمد آرمین المقاله 1 - استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن ندا احمدی کمازانی امیرحسین الهامی راد مهرداد قوامی مهدی مریدی فریمانی محمد آرمین علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396 المقاله 2 - استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن 10.30495/jftn.2022.19311 آذین عبدالهی محسن وظیفه دوست زهره دیدار رضا کاراژیان محمد آرمین علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401 المقاله 3 - بررسی خصوصیات جوانهزنی بذر و تعیین دماهای کاردینال گیاه دارویی هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis) حمید مروی محمد آرمین تحقیقات بذر , العدد 46 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 4 - اثر پرایمینگ بر کاهش اثرات بقایای علفکش اپیروس در چغندرقند 20.1001.1.22520961.1398.9.31.1.0 محمد جوکار محمد آرمین متین جامی معینی تحقیقات بذر , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1398 المقاله 5 - پتانسیل دگرآسیبی اندامهای مختلف زیره سبز بر جوانهزنی و رشد اولیه نخود 20.1001.1.22520961.1394.5.15.4.3 عزیز اله اردکانی محمد آرمین نوید برهانی تحقیقات بذر , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1394 المقاله 6 - اثر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی و رشد گیاهچه نخود تحت شرایط آللوپاتی گیاه تاتوره (Datura stramonium L.) 20.1001.1.22520961.1395.6.21.5.3 متین جامی معینی نویدرضا برهانی محمد آرمین تحقیقات بذر , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395 المقاله 7 - تأثیرپرایمینگ بذر بر جوانهزنی و رشد هتروتروفیک گیاهچههای گندم در شرایط استرس خشکی و شوری 20.1001.1.22520961.1393.4.12.6.2 محمد آرمین حسین عجم نوروزی تحقیقات بذر , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1393 المقاله 8 - اثر پرایمینگ بر کاهش اثرات بقایای علفکش اپیروس در چغندرقند 20.1001.1.22520961.1398.9.31.1.0 محمد جوکار محمد آرمین متین جامی معینی تحقیقات بذر , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1398 المقاله 9 - پتانسیل دگرآسیبی اندامهای مختلف زیره سبز بر جوانهزنی و رشد اولیه نخود 20.1001.1.22520961.1394.5.15.4.3 عزیز اله اردکانی محمد آرمین نوید برهانی تحقیقات بذر , العدد 2 , السنة 5 , تابستان 1394 المقاله 10 - اثر پرایمینگ با اسید سالیسیلیک بر جوانهزنی و رشد گیاهچه نخود تحت شرایط آللوپاتی گیاه تاتوره (Datura stramonium L.) 20.1001.1.22520961.1395.6.21.5.3 متین جامی معینی نویدرضا برهانی محمد آرمین تحقیقات بذر , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1395 المقاله 11 - تأثیرپرایمینگ بذر بر جوانهزنی و رشد هتروتروفیک گیاهچههای گندم در شرایط استرس خشکی و شوری 20.1001.1.22520961.1393.4.12.6.2 محمد آرمین حسین عجم نوروزی تحقیقات بذر , العدد 4 , السنة 4 , پاییز 1393 المقاله 12 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7 10.30495/jfst.2022.1941986.1761 مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 13 - بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده 20.1001.1.24234966.1398.11.2.4.6 10.30495/jfst.2019.543841 سعیده هاشمیان امیر حسین الهامی محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398 المقاله 14 - تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گلمحمدی 20.1001.1.24234966.1402.15.2.1.1 10.30495/jfst.2022.691055 نسیم پورابراهیم امیرحسین الهامی راد سودابه عین افشار محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 15 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج 10.30495/jfst.2021.1930225.1720 ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 16 - مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.1.2 10.30495/jfst.2020.674095 رکسانا صباغ زاده امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399 المقاله 17 - اثرعصاره و فیبر ساقه نعناع بر زنده مانی باکتری بیفیدو باکتریوم لاکتیس در ماست همزده به روش سطح پاسخ محسن وظیفه دوست امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1395 المقاله 18 - اثر تنش شوری بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی ویژگیهای فیزیولوژیک توده های بومی زیره سبز (Cuminumcyminum) حاصل از کالوس 20.1001.1.20085958.1397.10.33.9.6 مهسا فاضل محمد آرمین جلال صبا علی محمد طزری اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 2 , السنة 10 , تابستان 1397 المقاله 19 - تأثیر کاربرد نیتروژن بر قدرت رقابتی گیاه ذرت در تراکمهای مختلف علفهرز قیاق 20.1001.1.20085958.1396.9.28.18.8 علی کیوانلو محمد آرمین اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1396 المقاله 20 - اثر منبع و مقدار مصرف پتاسیم بر ویژگیهای کیفی چغندر قند رقم ارس در شرایط آبیاری کامل و محدود 20.1001.1.20085958.1397.10.34.9.8 مهدی مهراندیش متین جامی معینی محمد آرمین اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 4 , السنة 10 , پاییز 1397 المقاله 21 - واکنش عملکرد و اجزاء عملکرد پنبه به نوع کود پتاسیم و مقادیر مختلف کود روی در شرایط تنش شوری 20.1001.1.20085958.1395.8.26.7.6 محمد آرمین حمید حاجی نژاد اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 22 - اثر اضافه کردن مویان در کاهش دز مصرفی علفکش سولفوسولفورون+ مت سولفورون متیل(توتال) در مزارع گندم 20.1001.1.20085958.1398.11.39.20.6 ابراهیم مرتضوی محمد آرمین اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1398 المقاله 23 - تأثیر تنش خشکی و مقادیر مصرف کود دامی بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف آب هندوانه ابوجهل (Citrullus colocynthis L.) 20.1001.1.20085958.1399.12.40.2.7 حمید مروی پرویز رضوانی مقدم محسن جهان محمد آرمین اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399 المقاله 24 - تاثیر کاربرد نیتروکسین و سطوح آبیاری بر صفات کمی و کیفی ارقام کلزا 20.1001.1.20085958.1400.13.44.4.4 محمدرضا صفری ابوالفضل فرجی محمدرضا داداشی محمد آرمین اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 25 - بررسی پایداری اکولوژیک معرفی گیاهان جدید به الگوی کشت از دیدگاه امرژی 20.1001.1.20085958.1400.13.44.6.6 ثمین فلاحی نژاد محمد آرمین محمد رضا اصغری پور اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400 المقاله 26 - ارزیابی و انتخاب ژنوتیپهای مختلف چغندرقند جهت کشت زمستانه در استان خراسان رضوی 20.1001.1.20085958.1401.14.2.1.4 مهسا فاضل محمدرضا عظیمی مسعود احمدی محمد آرمین حسن حمیدی اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 27 - تأثیر منابع کودهای نیتروژنه و مقادیر مختلف روی بر عملکرد و اجزای عملکرد پنبه در شرایط شور 20.1001.1.20085958.1394.7.21.3.5 محمد آرمین جواد اسماعیل نیا اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 2 , السنة 7 , تابستان 1394 المقاله 28 - تأثیر زمان آبیاری تکمیلی و محلولپاشی روی بر عملکرد و اجزای عملکرد نخود 20.1001.1.20085958.1393.6.18.4.3 محمد آرمین مسلم بیدی اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 4 , السنة 6 , پاییز 1393 المقاله 29 - اثر طول دورهی تداخل علفهای هرز با چغندر قند در مقادیر مختلف مصرف نیتروژن 20.1001.1.20085958.1393.6.19.4.5 محمد رضا بندگی محمد آرمین اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 5 , السنة 6 , زمستان 1393 المقاله 30 - بررسی اثرات آللوپاتی اندام های مختلف آفتابگردان بر روی جوانه زنی بذور ریز و درشت گندم 20.1001.1.20085958.1390.3.8.5.3 محمد آرمین سعید دولت آبادی هادی استیری اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1390 المقاله 31 - اثر مصرف اسید سالیسیلیک بر عملکرد و اجزاء عملکرد ارقام مقاوم و حساس به شوری گندم در شرایط شور 20.1001.1.20085958.1390.3.9.6.6 بامداد مطیعی محمد آرمین اکوفیزیولوژی گیاهی , العدد 2 , السنة 3 , تابستان 1390 المقاله 32 - تداخل یولاف وحشی (Avena ludoviciana) در واریته های رقیب و غیر رقیب گندم: عملکرد و اجزای عملکرد محمد آرمین قربان نورمحمدی اسکندر زند محمدعلی باغستانی فرخ درویش بوم شناسی گیاهان زراعی , العدد 1 , السنة 3 , بهار 1386 المقاله 33 - واکنش عملکرد و اجزای عملکرد نخود به زمان و مقدار مصرف اسید هیومیک محمد آرمین جواد مصلحی بوم شناسی گیاهان زراعی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1391 المقاله 34 - بررسی اثر زمان محلول پاشی کود کامل بر عملکرد و اجزاء عملکرد دو رقم جدید سیب زمینی در منطقه دماوند آرش روزبهانی محمد آرمین بوم شناسی گیاهان زراعی , العدد 5 , السنة 2 , زمستان 1385 المقاله 35 - اثر همزیستی میکوریزایی در افزایش تحمل به تنش خشکی در گندم محمد آرمین محمد رضا شریفی ابراهیم مرتضوی اکوفیزیولوژی و فیتوشیمی گیاهان دارویی و معطر , العدد 1 , السنة 6 , بهار 1393