فهرس المقالات ابوالقاسم عبداله زاده المقاله 1 - اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو 20.1001.1.24234966.1399.12.1.9.6 10.30495/jfst.2020.665338 حامد جلایر مهدی کریمی ابوالقاسم عبدالله زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 12 , بهار 1399 المقاله 2 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج 10.30495/jfst.2021.1930225.1720 ابوالقاسم عبداله زاده محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 3 - بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار ابوالقاسم عبداله زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396