List of Articles ابوالقاسم عبداله زاده Article 1 - اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو 20.1001.1.24234966.1399.12.1.9.6 10.30495/jfst.2020.665338 حامد جلایر مهدی کریمی ابوالقاسم عبدالله زاده Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 2 - بررسیتاثیرافزودن پکتین وکنسانتره کشمش برخصوصیاتکمی و کیفی نان فاقدگلوتن حاصل از مخلوطآردگاورس(Setaria italica) و آرد برنج 10.30495/jfst.2021.1930225.1720 Abolghasem Abdollahzadeh Mohsen Vazifeh Doost Zohreh Didar Mohammad Hossein Haddad khodaprast Mohammad Armin Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403 Article 3 - بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار ابوالقاسم عبداله زاده Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1396