فهرس المقالات امیرحسین الهامی راد المقاله 1 - بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی و پایداری حرارتی فسفولیپیدها در محیط تالو اولئین امیرحسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست علوم غذایی و تغذیه , العدد 31 , السنة 8 , تابستان 1390 المقاله 2 - فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای سوسن کامل رحیمی امیرحسین الهامی راد عباس همتی کاخکی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394 المقاله 3 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 4 - مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی 20.1001.1.24234966.1399.12.3.1.2 10.30495/jfst.2020.674095 رکسانا صباغ زاده امیرحسین الهامی راد محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 12 , پاییز 1399 المقاله 5 - بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) افشین جعفرپور امیرحسین الهامی راد حسین میر سعید قاضی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 6 - بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی نرگس رحیمی سید علی مرتضوی عبدالمجید مسکوکی امیرحسین الهامی راد قدیر رجب زاده نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 7 , زمستان 1394 المقاله 7 - بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری علی بهنام نیک امیرحسین الهامی راد محمد مهدی نعمت شاهی محمدحسین حداد خداپرست نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396