فهرس المقالات افشین جعفرپور المقاله 1 - Physical Properties of Microencapsulation of Echium amoenum.L and Altaea rosea var nigra Extract Prepared by Freeze Dryer Method Mahshid Zamankhani Sohrab Moeini Peyman Mahasti Shotorbani Hossein MirsaeedGhazi Afshin Jafarpour Food and Health , العدد 1 , السنة 4 , زمستان 2021 المقاله 2 - تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی 10.30495/jfst.2021.1935033.1732 مونا رحیمی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین افشین جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 3 - بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) افشین جعفرپور امیرحسین الهامی راد حسین میر سعید قاضی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395 المقاله 4 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال مریم سروریان افشین جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395 المقاله 5 - استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا سمانه اخلاقدوست افشین جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396