فهرس المقالات مسعود شفافی زنوزیان المقاله 1 - تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی 10.30495/jfst.2021.1935033.1732 مونا رحیمی امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین افشین جعفرپور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 16 , تابستان 1403 المقاله 2 - بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) 10.30495/jfst.2021.1935032.1731 زهره پورظفر امیر حسین الهامی راد مسعود شفافی زنوزیان محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1403