List of Articles مسعود شفافی زنوزیان Article 1 - تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی 10.30495/jfst.2021.1935033.1732 Mona Rahimi Amir Hossein Elhami Rad Masoud Shafafi Zenozian Mohammad Armin Afshin Jafarpour Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403 Article 2 - بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) 10.30495/jfst.2021.1935032.1731 Zohreh Pourzafar , Amirhossein ElhamiRad Masoud Shaffafi Zenozian Mohammad Armin Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403