Optimization of the Effect of Green Tea, White Tea and Ginger Extracts on Physicochemical characterization of Sponge Cake by Response Surface Methodology (RSM)
Subject Areas :
Zohreh Pourzafar
1
(گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
, Amirhossein ElhamiRad
2
(گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Masoud Shaffafi Zenozian
3
(گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Mohammad Armin
4
(دانشیار، گروه کشاورزی، واحد سبزوار، دانشگاه آزاد اسلامی، سبزوار، ایران.)
Keywords:
Abstract :
antioxidants from Cucumis melo L. fruit and leaves. Int J Forest Soil and Erosion, 3(3): 95-99.
_||_