List of Articles امیر حسین الهامی راد Article 1 - استخراج عصاره آنتی اکسیدانی از ضایعات کاهو به کمک اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن N. Ahmadi Kamazani A. H. Elhamirad M. Ghavami M. Moridi Farimani M. Armin Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 54 , Year , Summer 2017 Article 2 - بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه Z. Nazari M. Gharachorloo A. H. Elhamirad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 53 , Year , Winter 2017 Article 3 - بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و چیلیتکنندگی عصاره زنجبیل zahra kamali rosta maryam gharachorloo amirhosein elhami rad reza azizi nezhad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 43 , Year , Autumn 2014 Article 4 - بررسی اثر چلاته کنندگی عصاره چای سیاه Z. Nazari M. Gharachorloo A. H. Elhamirad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 56 , Year , Winter 2017 Article 5 - شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود محمد جواد حسین زاده امیر حسین الهامی راد محمد جواد کاظم زاده پارسی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 6 - تأثیرغنیسازی با ایزوله سویا، آرد عدس، آلبومین و اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگیهایکیفی نودل صنعتی 10.30495/jfst.2021.1935033.1732 Mona Rahimi Amir Hossein Elhami Rad Masoud Shafafi Zenozian Mohammad Armin Afshin Jafarpour Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1403 Article 7 - بهینهسازی تأثیر عصاره چای سبز، چای سفید و زنجبیل بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی با روش سطح پاسخ (RSM) 10.30495/jfst.2021.1935032.1731 Zohreh Pourzafar , Amirhossein ElhamiRad Masoud Shaffafi Zenozian Mohammad Armin Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 8 - ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکالهای آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روشهای مختلف استخراج 20.1001.1.24234966.1401.14.2.1.4 10.30495/jfst.2021.684130 Parisa Delfan Ali Mortazavi Amir Hassein Elhami Rad Masoud Shaffafi Zenoozian Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 9 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 Mehranoosh Gharibi Tehrani Amir hosein Elhamirad Elham Azarpazhooh Ahmad Pedramnia Parvin Sharayei Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 10 - ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری سانیا منصوری اطمینان امیرحیسن الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1395 Article 11 - ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی مهدی سعیدی فر امیر حسین الهامی راد محمد حسین حداد خداپرست هاشم اخلاقی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1396