List of Articles الهام آذرپژوه Article 1 - تأثیر فراصوت بر ترکیبات زیست فعال اسانس استخراج شده از پوست پرتقال رقم تامسون 10.30495/jftn.2022.63466.11153 Elham Azarpazhooh Parvin Sharayei Shahin Zomorodi Hedieh Yazdanfar Soodabeh Sharayei Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 77 , Year , Winter 2023 Article 2 - تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا 20.1001.1.24234966.1399.12.1.11.8 10.30495/jfst.2020.665341 الهام آذرپژوه پروین شرایعی نصرت عظیمی فرزاد غیبی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026 Article 3 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی 20.1001.1.24234966.1398.11.4.5.1 10.30495/jfst.2019.545904 پروین شرایعی الهام آذرپژوه Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 4 - بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از ضایعات پیاز زرد به کمک مایکروویو با استفاده از روش سطح پاسخ 20.1001.1.24234966.1402.15.1.4.2 10.30495/jfst.2021.685705 Mehranoosh Gharibi Tehrani Amir hosein Elhamirad Elham Azarpazhooh Ahmad Pedramnia Parvin Sharayei Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 5 - بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) 20.1001.1.24234966.1399.12.2.2.1 10.30495/jfst.2020.673800 افسانه عظیمی محله سید علی مرتضوی پروین شرایعی الهام آذرپژوه راضیه نیازمند Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 6 - تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری الهام آذرپژوه پروین شرایعی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1395