فهرس المقالات محمد رضا سعیدی اصل المقاله 1 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7 10.30495/jfst.2022.1941986.1761 مریم ثابت قدم محمد رضا سعیدی اصل اکرم شریفی احمد پدرام نیا محمد آرمین نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 15 , زمستان 1402 المقاله 2 - خواصآنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارههای ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روشهای خیساندن و فراصوت 10.30495/jfst.2022.1955626.1788 سمانه خلیلی محمد رضا سعیدی اصل مریم خاورپور سید محمد وحدت مائده محمدی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 3 - بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها 10.30495/jfst.2021.1935474.1740 الهام احمدی امیرحسین الهامی راد نسرین ملانیا محمد رضا سعیدی اصل احمد پدرام نیا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 4 - بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6 10.30495/jfst.2020.674512 زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399 المقاله 5 - مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند 20.1001.1.24234966.1400.13.1.4.8 10.30495/jfst.2021.680123 عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 13 , بهار 1400