• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • زهرا دولت آبادی

    فهرس المقالات زهرا دولت آبادی


  • المقاله

    1 - بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی
    20.1001.1.24234966.1397.10.4.9.8
    زهرا دولت آبادی سیدعلی مرتضوی معصومه مقیمی حمید بخش آبادی سید حسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397

  • المقاله

    2 - بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی
    20.1001.1.24234966.1399.12.2.1.0
    10.30495/jfst.2020.673774
    حمید بخش آبادی معصومه مقیمی زهرا دولت آبادی سحر اصغری پور
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 12 , تابستان 1399

  • المقاله

    3 - بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی
    زهرا دولت ابادی امیر حسین الهامی راد سید هاشم اخلاقی فیض آباد سید حسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 8 , پاییز 1395

  • المقاله

    4 - بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)
    20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6
    10.30495/jfst.2020.674512
    زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 12 , زمستان 1399

  • المقاله

    5 - بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن
    حمید بخش‌آبادی ابولفضل بوژمهرانی محمد رستمی شیلان رشیدزاده زهرا دولت آبادی ریحانه شاهین فر
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396

  • المقاله

    6 - بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ
    حمید بخش آبادی معصومه مقیمی سید حسین استیری زهرا دولت آبادی محمد مسعود حفیظ
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 9 , زمستان 1396

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول