• معلومات عنا
  • خدمات
    • باحثون
    • للمؤلفين
    • رئیس التحرير
    • للمحررين
    • الحکم
    • للحَکَم
  • قائمة المجلات
  • طلب
  • اتصل بنا
  • الصفحة الرئيسية
  • معلومات عنا
  • اتصل بنا
  • تسجيل
  • دخول
  • طلب
البحث المتقدم
  • الصفحة الرئيسية
  • حمید بخش آبادی

    فهرس المقالات حمید بخش آبادی


  • المقاله

    1 - مقایسه‌ی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدل‌سازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیش‌تیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF)
    20.1001.1.24234966.1398.11.1.11.1
    10.30495/jfst.2019.541370
    حبیب الله میرزایی حمید بخش آبادی علیرضا قدس ولی سید مهدی جعفری امان محمد ضیائی فر
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 11 , بهار 1398

  • المقاله

    2 - بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی
    20.1001.1.24234966.1397.10.4.9.8
    زهرا دولت آبادی سیدعلی مرتضوی معصومه مقیمی حمید بخش آبادی سید حسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397

  • المقاله

    3 - تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی
    الهه رازقندی امرحسین الهامی راد علیرضا قدس ولی سید حسین استیری سارا آقاجان‌زاده سورکی حمید بخش آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395

  • المقاله

    4 - تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی
    مریم عاملی مهدی قیافه داوودی ریحانه احمدزاده قویدل حمید بخش آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 8 , زمستان 1395

  • المقاله

    5 - ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجاله‌کانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمه‌صنعتی
    علیرضا قدس ولی حمید بخش آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396

  • المقاله

    6 - مقایسه شبکه‌ عصبی مصنوعی و روش‌ شناسی سطح پاسخ در پیش‌بینی فعالیت قارچی و برخی از ویژگی‌های گندم ازن‌‌زنی شده در طول انبارمانی
    10.71810/jfst.2025.1183876
    علیرضا قدس ولی حمید بخش آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    7 - استفاده از سیستم استنتاج فازی-عصبی (انفیس) در مدل‌سازی استخراج ترکیبات فنولی از گیاه شاه اسپرم ( Tanacetum Balsamita ‌) با کمک امواج فراصوت
    10.71810/jfst.2025.1195143
    سهند غفورزاده مهدی قره خانی حمید بخش آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

  • المقاله

    8 - بررسی تأثیر میدان‌ الکتریکی پالسی بر خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره استخراج شده از گیاه بابونه و اثر عصاره حاصل بر خواص کیفی نان
    10.71810/jfst.2025.1214160
    لاله جباری مجد مهدی قره خانی حمید بخش آبادی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا

سند


Sanad is a platform for managing Azad University publications

الروابط


  • جامعة آزاد الإسلامية
  • Iranian Journals IndexedIn ISI

المراكز ذات الصلة


  • مكتب المرشد الأعلى
  • المؤسسة الرئاسية
  • وزارة العلوم والبحوث والتكنولوجيا
  • وزارة الصحة والتعليم الطبي
  • مركز التواصل المجتمعي (SAMS)

دعامة


الصفحات الرسمية



  • الصفحة الرئيسية
  • خريطة الموقع
  • جامعة آزاد الإسلامية
  • اتصل بنا

حقوق هذا الموقع الإلكتروني مملوكة لنظام SANAD Press Management. © 1442-1447

الصفحة الرئيسية| دخول| معلومات عنا| اتصل بنا|
[English] [فارسی] [en] [fa]
  • IAU
  • دخول