List of Articles محمد رضا سعیدی اصل Article 1 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7 10.30495/jfst.2022.1941986.1761 Maryam Sabet Ghadam Mohammad Reza Saeedi Asl Akram Sharifi Ahmad Pedram Nia Mohammad Armin Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 2 - خواصآنتیاکسیدانی و ضد میکروبی عصارههای ان-بوتانولی و اتیل استاتی پوست پیاز قرمز با استفاده از روشهای خیساندن و فراصوت 10.30495/jfst.2022.1955626.1788 Samaneh Khalili Mohammad Reza Saeidi Asl Maryam Khavarpour seyyed Mohammad Vahdat Maedeh Mohammadi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 3 - بررسی تاثیر افزودن عصاره آنتیاکسیدانیچای سفید و نانولیپوزوم حاوی آن بر برخی از خصوصیات اکسایشی روغن سویا و مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش این روغنها 10.30495/jfst.2021.1935474.1740 Elham Ahmadi Amir Hossein Elhamirad Nasrin Molla Nia Mohammad Reza Saeidi Asl Ahmad Pedram Nia Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 4 - بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) 20.1001.1.24234966.1399.12.4.3.6 10.30495/jfst.2020.674512 زهرا حسینی زاده احمد پدرام نیا محمد رضا سعیدی اصل زهرا دولت آبادی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 2026 Article 5 - مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند 20.1001.1.24234966.1400.13.1.4.8 10.30495/jfst.2021.680123 عبدالرضا آقاجانی سید علی مرتضوی فریده طباطبایی یزدی مسعود شفافی زنوزیان محمد رضا سعیدی اصل Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2026