List of Articles سید روح الله جوادیان Article 1 - بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.11.9 10.30495/jfst.2020.1905693.1657 Seyyed Rasoul Shah Hosseini Seyyed Rohollah Javadian Reza Safari Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1402 Article 2 - تأثیر ضد اکسیدانی و باکتریایی نایسین ریزپوشانی شده با نانو لیپوزوم در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال (C °1±4) زهره یساری سید روح الله جوادیان محمد رضا سعیدی اصل , Issue 2 , Year , Summer 1394 Article 3 - اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک Entromorpha sp.) ( بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال سید روح الله جوادیان فاطمه غریبی سعید سلطانی سمیه بهرام , Issue 1 , Year , Spring 1394 Article 4 - اثر سطوح مختلف دارچین و کربوهیدرات بر فاکتورهای رشد و شاخصهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 10.22034/ascij.2022.1936111.1275 Mitra Ravardshiri Somayeh Bahram seyed Rohollah Javadian Masomeh Bahrekazemi Journal of Animal Biology , Issue 1 , Year , Summer 2022