List of Articles سمیه بهرام Article 1 - مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال 20.1001.1.24234966.1400.13.3.6.4 10.30495/jfst.2021.680654 زهرا صدیقی سمیه بهرام Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 2 - اثر سطوح مختلف دارچین و کربوهیدرات بر فاکتورهای رشد و شاخصهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 10.22034/ascij.2022.1936111.1275 Mitra Ravardshiri Somayeh Bahram seyed Rohollah Javadian Masomeh Bahrekazemi Journal of Animal Biology , Issue 1 , Year , Summer 2022 Article 3 - بررسي پتانسيل استفاده ترکيبي از اسانس گياهي و فرآورده بيوتکنولوژيک باکتري Lactobacillus lactis جهت مهار پاتوژن لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت چرخ شده ماهی 10.71876/jfh.2024.1104954 Reza Hadian Somayeh Bahram Food Hygiene , Issue 55 , Year , Autumn 2024