فهرست مقالات سید روح الله جوادیان مقاله 1 - بررسیخواص ضد میکروبی و آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیزشده امعاء و احشاء ماهیبیاح (Liza abu) 20.1001.1.24234966.1402.15.1.11.9 10.30495/jfst.2020.1905693.1657 سید رسول شاه حسینی سید روح الله جوادیان رضا صفری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 55 , سال 15 , بهار 1402 مقاله 2 - اثر پوشش ترکیبی کربوکسی متیل سلولز - صمغ دانه شاهی بهمراه اسانس علف چشمه (Nasturtium officinale) بر ماندگاری فیله کپور سرگنده (Aristichthys nobilis ) در شرایط نگهداری سرد 10.71810/jfst.2024.1004752 سید زمان شاه حسینی سید روح الله جوادیان سید رسول شاه حسینی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , مقالات زودآیند مقاله 3 - تأثیر ضد اکسیدانی و باکتریایی نایسین ریزپوشانی شده با نانو لیپوزوم در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در دمای یخچال (C °1±4) زهره یساری سید روح الله جوادیان محمد رضا سعیدی اصل آبزیان و شیلات , شماره 2 , سال 6 , تابستان 1394 مقاله 4 - اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک Entromorpha sp.) ( بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال سید روح الله جوادیان فاطمه غریبی سعید سلطانی سمیه بهرام آبزیان و شیلات , شماره 1 , سال 6 , بهار 1394 مقاله 5 - اثر سطوح مختلف دارچین و کربوهیدرات بر فاکتورهای رشد و شاخصهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) 10.22034/ascij.2022.1936111.1275 میترا راوردشیری سمیه بهرام سید روح الله جوادیان معصومه بحرکاظمی زیست شناسی جانوری , شماره 1 , سال 14 , بهار 1401