List of Articles مریم ثابت قدم Article 1 - مدلسازی و بررسیخصوصیاتکیفیکیکحاوی فیبرتفاله سیب با استفاده از شبکههایعصبیمصنوعی 20.1001.1.24234966.1402.15.4.13.7 10.30495/jfst.2022.1941986.1761 Maryam Sabet Ghadam Mohammad Reza Saeedi Asl Akram Sharifi Ahmad Pedram Nia Mohammad Armin Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 5 , Year , Winter 1402 Article 2 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری الهام Azadfar Maryam Sabetghadam زهره Bahrami بیتا Beyzaei Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 3 - بهینهسازی اثرآنتیاکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدان سنتزی(BHT) 10.30495/jfm.2021.683625 الهام Azadfar Maryam Sabetghadam زهره Bahrami بیتا Beyzaei Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2021