List of Articles زهره بهرامی Article 1 - تاثیراستفاده از فیبررژیمیکنجاله زیتون درفرمولاسیون کیک اسفنجی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسیآن 10.30495/jfst.2022.1966040.1817 Elham Azadfar Zohreh Bahrami Mahniya Sharifi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 62 , Year , Winter 2025 Article 2 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری الهام Azadfar Maryam Sabetghadam زهره Bahrami بیتا Beyzaei Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 3 - بهینهسازی اثرآنتیاکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدان سنتزی(BHT) 10.30495/jfm.2021.683625 الهام Azadfar Maryam Sabetghadam زهره Bahrami بیتا Beyzaei Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2021