List of Articles الهام آزادفر Article 1 - تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2021.19176 E. Azadfar Z. Bahrami M. Sharifi R. Jeblaha Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 73 , Year , Winter 2022 Article 2 - بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی M. E. Nasrabadi H. Nori topkanloo E. Azadfar Z. Ghazi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 66 , Year , Summer 2020 Article 3 - بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه M. Smaeil Nasrabadi S. Golghin E. Azadfar H. Nori Topkanlo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 71 , Year , Summer 2021 Article 4 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری الهام Azadfar Maryam Sabetghadam زهره Bahrami بیتا Beyzaei Journal of Food Microbiology , Issue 2 , Year , Autumn 2021 Article 5 - بهینهسازی اثرآنتیاکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدان سنتزی(BHT) 10.30495/jfm.2021.683625 الهام Azadfar Maryam Sabetghadam زهره Bahrami بیتا Beyzaei Journal of Food Microbiology , Issue 5 , Year , Winter 2021