فهرست مقالات الهام آزادفر مقاله 1 - تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2021.19176 الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی رمضانعلی جبله علوم غذایی و تغذیه , شماره 73 , سال 19 , زمستان 1400 مقاله 2 - بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی محمد اسماعیل نصرآبادی حماد نوری توپکانلو الهام آزادفر زهره قاضی علوم غذایی و تغذیه , شماره 66 , سال 17 , بهار 1399 مقاله 3 - بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه محمداسماعیل نصرآبادی سحر گلچین الهام آزادفر حماد نوری توپکانلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 71 , سال 18 , تابستان 1400