فهرست مقالات الهام آزادفر مقاله 1 - تأثیر صمغ دانه خرنوب بر کاهش دو فاز شدن و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی دوغ 10.30495/jftn.2021.19176 الهام آزادفر زهره بهرامی مهنیا شریفی رمضانعلی جبله علوم غذایی و تغذیه , شماره 73 , سال 19 , زمستان 1400 مقاله 2 - بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم با فیبر گریپفروت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی محمد اسماعیل نصرآبادی حماد نوری توپکانلو الهام آزادفر زهره قاضی علوم غذایی و تغذیه , شماره 66 , سال 17 , بهار 1399 مقاله 3 - بررسی فعالیت ضد قارچی پوشش خوراکی صمغ کندر و تاثیر آن بر ماندگاری مغز فندق تازه محمداسماعیل نصرآبادی سحر گلچین الهام آزادفر حماد نوری توپکانلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 71 , سال 18 , تابستان 1400 مقاله 4 - بهینهسازی فرایند استخراج عصاره های آبی و الکلی (اتانول) گیاه آجار به روش سطح پاسخ و بررسی اثر آنتیاکسیدانی آن بر پایداری روغن سویا طی مدتزمان ماندگاری الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1400 مقاله 5 - بهینهسازی اثرآنتیاکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتیاکسیدان سنتزی(BHT) 10.30495/jfm.2021.683625 الهام آزادفر مریم ثابت قدم زهره بهرامی بیتا بیضایی میکروب شناسی مواد غذائی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1400