فهرس المقالات زهره دیدار المقاله 1 - بررسی اثر عوامل مختلف بر هدایت حرارتی و گرمای ویژه پوره کدوتنبل زهره دیدار علوم غذایی و تغذیه , العدد 67 , السنة 17 , تابستان 1399 المقاله 2 - استفاده از پوشش خوراکی بر پایه صمغ زردآلو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کاهش جذب روغن کدو سبز در طول فرآیند سرخ کردن 10.30495/jftn.2022.19311 آذین عبدالهی محسن وظیفه دوست زهره دیدار رضا کاراژیان محمد آرمین علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401 المقاله 3 - امکان کاهش رشد باسیلوس سرئوس در تمپه جو دوسر توسط تخمیر همزمان استارترهای مختلف اسید لاکتیک باکتریها و رایزوپوس اولیگوسپوروس زهره دیدار علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393 المقاله 4 - تولید انرژی های تجدیدپذیر از پسماندهای ناشی از تولید و فرآوری مواد غذایی 20.1001.1.15625532.1397.16.1.9.0 زهره دیدار انسان و محیط زیست , العدد 1 , السنة 16 , بهار 1397