فهرس المقالات بهاره حاجی رستملو المقاله 1 - بررسی خواصآنتیاکسیدانی و ضدمیکروبیفیلمهای نانوکامپوزیتیحاوی نانوذرات نقرهسنتزی با عصارهگیاه نعناع 20.1001.1.24234966.1402.15.2.12.2 10.30495/jfst.2021.1913667.1684 بهاره حاجی رستملو راحله ژیانی فاطمه امارلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 2 - مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی 20.1001.1.24234966.1401.14.2.6.9 10.30495/jfst.2021.684134 ابولفضل بوژمهرانی محسن وظیفه دوست بهاره حاجی رستملو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 14 , تابستان 1401 المقاله 3 - بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی 10.30495/jfm.2022.1942825.1738 سعید اکبری زهره دیدار محسن وظیفه دوست بهاره حاجی رستملو مهناز محتشمی میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401