List of Articles بهاره حاجی رستملو Article 1 - بررسی خواصآنتیاکسیدانی و ضدمیکروبیفیلمهای نانوکامپوزیتیحاوی نانوذرات نقرهسنتزی با عصارهگیاه نعناع 20.1001.1.24234966.1402.15.2.12.2 10.30495/jfst.2021.1913667.1684 Bahareh Haji Rostamloo Raheleh Zhiani Fatemeh Amarloo Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 2024 Article 2 - مدلسازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی 20.1001.1.24234966.1401.14.2.6.9 10.30495/jfst.2021.684134 Abolfazl Boojmehrani Mohsen Vazifeh doost Bahareh Hajirostamloo Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026 Article 3 - بررسی اثر ضد بیوفیلمی عصاره آبی- الکلی فلفل سیاه در شرایط آزمایشگاهی و مدل غذایی 10.30495/jfm.2022.1942825.1738 saeed akbari zohreh didar Mohsen Vazifedoost Bahare Hajirostamloo Mahnaz Mohtashami Journal of Food Microbiology , Issue 1 , Year , Summer 2022