فهرس المقالات اعظم مهربان المقاله 1 - بررسی اثر نانوامولسیون اسانس مریم گلی خراسانی(Salvia chorassanica ) درکاهش فساد کپکی میوه توت فرنگی پس از برداشت 10.30495/jfm.2022.1919927.1697 محسن وظیفه دوست اعظم مهربان زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست معصومه مهربان سنگ آتش میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1401 المقاله 2 - بررسی فعالیت ضدمیکروبی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس گیاه Salvia chorassanica علیه میکروارگانیسمهای بیماریزا و عامل فساد غذایی در شرایط آزمایشگاهی 10.30495/jfm.2022.683630 اعظم مهربان محسن وظیفه دوست زهره دیدار محمد حسین حداد خداپرست معصومه مهربان سنگ آتش میکروب شناسی مواد غذائی , العدد 1 , السنة 9 , بهار 1401