فهرس المقالات J. Jahed المقاله 1 - ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار 20.1001.1.24234966.1397.10.4.10.9 مهسا نکته سنج اول عیسی جاهد ریحانه مهدیان مجتبی آذری آنپار نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 10 , زمستان 1397 المقاله 2 - بررسی ویژگیهای شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسولهای گیاه چای سفید 20.1001.1.24234966.1401.14.4.12.9 10.30495/jfst.2021.684169 سمیه شهبازی زهره دیدار محسن وظیفه دوست مصطفی شهیدی نوقابی عیسی جاهد نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 5 , السنة 14 , زمستان 1401