فهرس المقالات زهرا شیخ الاسلامی المقاله 1 - تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری محمد جلینی مهدی قیافه داوودی زهرا شیخ الاسلامی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 4 , السنة 9 , پاییز 1396 المقاله 2 - تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی ریحانه شاهین فر زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396 المقاله 3 - بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش سارا بلاغی زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 9 , تابستان 1396 المقاله 4 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1398.11.2.6.8 10.30495/jfst.2019.543852 مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 2 , السنة 11 , تابستان 1398