List of Articles زهرا شیخ الاسلامی Article 1 - تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری محمد جلینی مهدی قیافه داوودی زهرا شیخ الاسلامی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1396 Article 2 - تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی ریحانه شاهین فر زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1396 Article 3 - بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش سارا بلاغی زهرا شیخ الاسلامی سید حسین استیری Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 1396 Article 4 - بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس 20.1001.1.24234966.1398.11.2.6.8 10.30495/jfst.2019.543852 مینو افتخاری یزدی زهرا شیخ الاسلامی اکرم شریفی Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 2 , Year , Summer 2026