• درباره سند
  • خدمات سند
    • نویسندگان
    • برای نویسندگان
    • سردبیر
    • برای سردبیران
    • داور
    • برای داوران
  • نشریات سند
  • درخواست سامانه
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • اکرم شریفی

    فهرست مقالات اکرم شریفی


  • مقاله

    1 - بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به
    اکرم شریفی محمد مهدی معدنی پور
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 10 , بهار 1397

  • مقاله

    2 - تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگی‏های پودر فوری بر پایه آرد برنج
    مهنوش افشار علیرضا بصیری اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 9 , زمستان 1396

  • مقاله

    3 - بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)
    20.1001.1.24234966.1397.10.4.7.6
    فاطمه علوی خوشحال اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 10 , زمستان 1397

  • مقاله

    4 - بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کم‌کالری پروبیوتیک
    20.1001.1.24234966.1398.11.3.12.6
    10.30495/jfst.2019.545003
    الهه کارگذار علی مرتضوی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 4 , سال 11 , پاییز 1398

  • مقاله

    5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا
    20.1001.1.24234966.1398.11.4.1.7
    10.30495/jfst.2019.545882
    الهه فقیه زاده گرجی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1398

  • مقاله

    6 - بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ
    20.1001.1.24234966.1398.11.2.10.2
    10.30495/jfst.2019.544373
    اکرم شریفی فهیمه نوری سید حسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 11 , تابستان 1398

  • مقاله

    7 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار
    20.1001.1.24234966.1398.11.4.10.6
    10.30495/jfst.2019.545910
    اکرم شریفی نسیم دیواندری مریم ایزی مریم ملکی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 11 , زمستان 1398

  • مقاله

    8 - فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی‌خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی‌آن طی دوره نگهداری
    20.1001.1.24234966.1402.15.1.3.1
    10.30495/jfst.2021.685708
    ماندانا مقیمانی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 55 , سال 15 , بهار 1402

  • مقاله

    9 - بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن
    الهام آزادفر امیرحسین الهامی راد اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1395

  • مقاله

    10 - بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید
    حسین شریعتمدار طهرانی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396

  • مقاله

    11 - بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ
    حمید رصا عبادتی اکرم شریفی مهرداد نیاکوثری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1395

  • مقاله

    12 - بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتی‏اکسیدانی و ماندگاری دونات
    بهناز انتظاری حجت کاراژیان اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396

  • مقاله

    13 - بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ
    سمیه سلیمانی اکرم شریفی محمد آرمین
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 8 , زمستان 1395

  • مقاله

    14 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد
    مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1394

  • مقاله

    15 - ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی
    زهرا گرایلی اکرم شریفی هما بقایی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396

  • مقاله

    16 - تأثیر افزودن صمغ دانه‌های ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج
    گلناز ملا احمد زاده دستجردی سید علی مرتضوی اکرم شریفی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396

  • مقاله

    17 - بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز
    فاطمه مسلم ریحانه احمدزاده قویدل اکرم شریفی سید حسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 2 , سال 8 , تابستان 1395

  • مقاله

    18 - بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی
    محمد کورشیان اکرم شریفی الهام مهدویان شادی بلوریان
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1394

  • مقاله

    19 - بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند
    خورشید آذرهوش اکرم شریفی سیدحسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396

  • مقاله

    20 - بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ
    مهدی هراتی فرزقی اکرم شریفی سیدحسین استیری
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 1 , سال 9 , بهار 1396

سکوی نشر دانش


سند یا سکوی نشر دانش ،سامانه ای جهت مدیریت حوزه علمی و پژوهشی نشریات دانشگاه آزاد می باشد

پیوندهای سایت


  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • فهرست نشریات معتبر وزارت عتف
  • فهرست نشریات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

مراکز مرتبط


  • پایگاه دفتر مقام معظم رهبری
  • نهاد ریاست جمهوری
  • وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
  • وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی
  • مرکز ارتباطات مردمی(سامد)

پشتیبانی


  • تلفن : 02122222222
  • ایمیل : journals@iau.ac.ir

صفحات رسمی



  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود