فهرست مقالات ابراهیم رحیمی مقاله 1 - تعیین میزان باقیمانده سرب در نمونه های ماهیچه ،کبد وکلیه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه اصفهان ابراهیم رحیمی نوردهر رکنی مهرداد قوامی عبدالحمد حسنی طباطبائی پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 1 , سال 3 , بهار 1385 مقاله 2 - ارزیابی اثر پروبیوتیک ها در پیشگیری از مسمومیت های باکتریایی غذایی در سگ سام ترکان داریوش شیرانی ابراهیم رحیمی کیوان قمی پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 1 , سال 8 , بهار 1390 مقاله 3 - تمایز سارکوسیستیس هومینیس در گوشت گاو به روشPCR ابراهیم رحیمی عباس دوستی سید رضا حسینی مجید همایونی رحمان عبدی زاده پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 2 , سال 9 , تابستان 1391 مقاله 4 - مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های کمپیلوباکتر جدا شده از گوشت مرغ، بوقلمون، بلدرچین، کبک، شترمرغ، گاو، گوسفند، بز، و شتر عرضه شده در شهرستان شهرکرد ابراهیم رحیمی امیر شاکریان حمید رضا کاظمینی محمد علی گودرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 39 , سال 10 , تابستان 1392 مقاله 5 - بررسی شیوع کمپیلوباکترژژونی و کمپیلوباکترکلی در کبد طیور در اصفهان ابراهیم رحیمی زینب ترکی باغبادرانی میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 5 , تابستان 1388 مقاله 6 - اثر یک همیار زیستی تجاری بر مولفههای رشد و بار میکروبی دستگاه گوارش و گوشت در جوجههای گوشتی 20.1001.1.22518851.1396.13.2.2.7 ابوالفضل نصیری اردلی مجید غلامی آهنگران ابراهیم رحیمی میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 13 , زمستان 1396 مقاله 7 - شناسایی اشریشیا کلی O157:H7 از گوشت گاوهای کشتار شده در کشتارگاه شهرستان رفسنجان با استفاده از تکنیک PCR رضا شاهرخ آبادی ابراهیم رحیمی حسن ممتاز راحله پور صاحبی میکروبیولوژی دامپزشکی , شماره 1 , سال 8 , تابستان 1391 مقاله 8 - بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد مریم کلانتری محمد تقی گلمکانی محمد مهدی ریاحین اکرم شریفی اعظم سراجی عطیه حداد سامانی الهه تاجبخش ابراهیم رحیمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , شماره 5 , سال 7 , زمستان 1394