فهرست مقالات مهرداد قوامی مقاله 1 - تعیین میزان باقیمانده سرب در نمونه های ماهیچه ،کبد وکلیه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه اصفهان ابراهیم رحیمی نوردهر رکنی مهرداد قوامی عبدالحمد حسنی طباطبائی پاتوبیولوژی مقایسه ای , شماره 1 , سال 3 , بهار 1385 مقاله 2 - بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina سپیده حسینی مهرداد آذین مهرداد قوامی سید ضیاءالدین حسینی مظهری علوم غذایی و تغذیه , شماره 35 , سال 9 , تابستان 1391 مقاله 3 - مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخکردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفههای اصلی کمومتریس مریم جمشیدی مهرداد قوامی جهانبخش قاسمی آتوسا عبدالهی علوم غذایی و تغذیه , شماره 34 , سال 9 , بهار 1391 مقاله 4 - بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی مهرداد قوامی اورنگ عیوض زاده محمد چمنی سیدمهدی سیدین علوم غذایی و تغذیه , شماره 26 , سال 7 , بهار 1389 مقاله 5 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا مهرداد قوامی شیدا کدیور مریم قراچورلو بابک دلخوش علوم غذایی و تغذیه , شماره 26 , سال 7 , بهار 1389 مقاله 6 - بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا مهرداد قوامی فریناز نواب دانشمند علوم غذایی و تغذیه , شماره 33 , سال 9 , زمستان 1390 مقاله 7 - بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن 10.30495/jftn.2021.19173 نسیم نیک زاد مهرداد قوامی مهدی سیدین اردبیلی بهروز اکبری آدرگانی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 73 , سال 19 , زمستان 1400 مقاله 8 - بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب مهرناز غربا بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی علوم غذایی و تغذیه , شماره 70 , سال 18 , بهار 1400 مقاله 9 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید وحیده محرابی مهرداد قوامی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400 مقاله 10 - ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون فاطمه کلاته سیفری مهرداد قوامی بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 67 , سال 17 , تابستان 1399