List of Articles مهرداد قوامی Article 1 - تعیین میزان باقیمانده سرب در نمونه های ماهیچه ،کبد وکلیه گاوهای کشتار شده در کشتارگاه اصفهان ابراهیم رحیمی نوردهر رکنی مهرداد قوامی عبدالحمد حسنی طباطبائی Journal of Comparative Pathobiology , Issue 1 , Year , Spring 1385 Article 2 - بررسی تولید روغن میکروبی به وسیله Mortierella alpina سپیده حسینی مهرداد آذین مهرداد قوامی سید ضیاءالدین حسینی مظهری Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 35 , Year , Autumn 2012 Article 3 - مقایسه مقاومت حرارتی روغن سرخکردنی و آفتابگردان با کمک روش مؤلفههای اصلی کمومتریس مریم جمشیدی مهرداد قوامی جهانبخش قاسمی آتوسا عبدالهی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 34 , Year , Summer 2012 Article 4 - بررسی ترکیب اسیدهای چرب و پایداری روغن هستۀ نسترن وحشی مهرداد قوامی اورنگ عیوض زاده محمد چمنی سیدمهدی سیدین Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 26 , Year , Summer 2010 Article 5 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کلزا مهرداد قوامی شیدا کدیور مریم قراچورلو بابک دلخوش Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 26 , Year , Summer 2010 Article 6 - بررسی اثر دما و زمان بر تولید و شکست هیدروپراکسیدها در روغن های کانولا و سویا مهرداد قوامی فریناز نواب دانشمند Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 33 , Year , Winter 2012 Article 7 - بررسی ارزش تغذیه ای برشهای سیب زمینی و پیاز سرخ شده در روغنهای کنجد، کانولا و روغن مخصوص سرخ کردن 10.30495/jftn.2021.19173 N. Nikzad M. Ghavami M. Seyedain Ardabili B. Akbari Adergani R. Azizinezhad Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 73 , Year , Winter 2022 Article 8 - بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب M. Ghoraba B. Ghiassi Tarzi M. Ghavami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 9 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید V. Mehrabi M. Ghavami M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 72 , Year , Autumn 2021 Article 10 - ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون F. Kalateh Seifari M. Ghavami B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 67 , Year , Summer 2020