List of Articles مریم قراچورلو Article 1 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق mahsa rezaee Babak Ghiassi Tarzi M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 84 , Year , Autumn 2024 Article 2 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا Y. Imani Motlagh M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 69 , Year , Winter 2021 Article 3 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید V. Mehrabi M. Ghavami M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 72 , Year , Autumn 2021 Article 4 - هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن zoha sirati Maryam Gharachorloo Hamidreza Ghomi Marzdashti Reza AZIZINEZHAD Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 82 , Year , Spring 2024 Article 5 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید Maryam Rashidian مریم قراچورلو Manochehr Bahmaei مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 84 , Year , Autumn 2024