List of Articles مریم قراچورلو Article 1 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق mahsa rezaee Babak Ghiassi Tarzi M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 84 , Year , Autumn 2024 Article 2 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا Y. Imani Motlagh M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 69 , Year , Winter 2021 Article 3 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید V. Mehrabi M. Ghavami M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 72 , Year , Autumn 2021 Article 4 - هیدروژناسیون روغن سويا با تکنیک پلاسما سرد با ترکیب گازی هیدروژن- نیتروژن zoha sirati Maryam Gharachorloo Hamidreza Ghomi Marzdashti Reza AZIZINEZHAD Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 82 , Year , Spring 2024 Article 5 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید Maryam Rashidian مریم قراچورلو Manochehr Bahmaei مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضی Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 84 , Year , Autumn 2024 Article 6 - تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا 10.71768/JFTN.2025.1186703 M Giahi M Gharachorloo P Ghasemi Afshar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 85 , Year , Winter 2025 Article 7 - Determination of hydrogen peroxide in milk by fluorometric method using chitosan-coumarin film sensor 10.82397/jfbt.2025.1219222 Katayoun Karimi Maryam Gharachorloo Afshin Fallah Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 33 , Year , Spring 2025