فهرس المقالات مریم قراچورلو المقاله 1 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا یاسمن ایمانی مطلق مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 69 , السنة 18 , زمستان 1399 المقاله 2 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید وحیده محرابی مهرداد قوامی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400 المقاله 3 - هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن ضحی سیرتی مریم قراچورلو حمیدرضا قمی مرزدشتی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 82 , السنة 21 , بهار 1403