فهرس المقالات مریم قراچورلو المقاله 1 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق مهسا رضایی بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403 المقاله 2 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا یاسمن ایمانی مطلق مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 69 , السنة 18 , زمستان 1399 المقاله 3 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید وحیده محرابی مهرداد قوامی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400 المقاله 4 - هیدروژناسیون روغن سويا با تکنیک پلاسما سرد با ترکیب گازی هیدروژن- نیتروژن ضحی سیرتی مریم قراچورلو حمیدرضا قمی مرزدشتی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 82 , السنة 21 , بهار 1403 المقاله 5 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید مریم رشیدیان مریم قراچورلو منوچهر بهمئی مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضی علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403 المقاله 6 - تاثیر زمان دم آوری بر ترکیبات فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و محتوی کافئین انواع چای سیاه، سفید، سبز و ماچا 10.71768/JFTN.2025.1186703 میگل گیاهی مریم قراچورلو پیمانه قاسمی افشار علوم غذایی و تغذیه , العدد 85 , السنة 22 , زمستان 1403 المقاله 7 - Determination of hydrogen peroxide in milk by fluorometric method using chitosan-coumarin film sensor 10.82397/jfbt.2025.1219222 Katayoun Karimi Maryam Gharachorloo Afshin Fallah Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 33 , السنة 15 , بهار 2025