فهرست مقالات مریم قراچورلو مقاله 1 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق مهسا رضایی بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 84 , سال 21 , پاییز 1403 مقاله 2 - ارزیابی شیمیایی روغن استخراج شده از سه نمونه دانه چیا یاسمن ایمانی مطلق مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 69 , سال 18 , زمستان 1399 مقاله 3 - بررسی تأثیر آمونیوم فسفاتید و لسیتین بر بهبود ویژگی های کیفی و ظاهری شکلات سفید وحیده محرابی مهرداد قوامی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 72 , سال 18 , پاییز 1400 مقاله 4 - هیدروژناسیون روغن سویا با تکنیک پلاسما سرد تحت شرایط ولتاژ 15 کیلوولت و ترکیب گازی 50% هیدروژن- 50% نیتروژن ضحی سیرتی مریم قراچورلو حمیدرضا قمی مرزدشتی رضا عزیزی نژاد علوم غذایی و تغذیه , شماره 82 , سال 21 , بهار 1403 مقاله 5 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید مریم رشیدیان مریم قراچورلو منوچهر بهمئی مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضی علوم غذایی و تغذیه , شماره 84 , سال 21 , پاییز 1403