فهرست مقالات بابک غیاثی طرزی مقاله 1 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق مهسا رضایی بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , شماره 84 , سال 21 , پاییز 1403 مقاله 2 - بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی 10.30495/jftn.2022.42222.10945 مرجان رسولی بابک غیاثی طرزی مهدی سیدین اردبیلی حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , شماره 75 , سال 19 , تابستان 1401 مقاله 3 - بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف مهرناز سرپرست بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 68 , سال 17 , پاییز 1399 مقاله 4 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی بنفشه آقامحمدی مسعود هنرور بابک غیاثی طرزی بابک دلخوش علوم غذایی و تغذیه , شماره 40 , سال 10 , پاییز 1392 مقاله 5 - بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب مهرناز غربا بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی علوم غذایی و تغذیه , شماره 70 , سال 18 , بهار 1400 مقاله 6 - تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب 10.30495/jftn.2021.19174 مرضیه جرنگی فرزانه عبدالملکی بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 73 , سال 19 , زمستان 1400 مقاله 7 - اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) نوشین فرهادیه اورنگ عیوض زاده بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 71 , سال 18 , تابستان 1400 مقاله 8 - بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر بابک غیاثی طرزی ونوشه بابایی نامی پرویز شهبازی خواه هاله حدائق علوم غذایی و تغذیه , شماره 40 , سال 10 , پاییز 1392 مقاله 9 - مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا محیا حدادی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 63 , سال 16 , تابستان 1398 مقاله 10 - ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون فاطمه کلاته سیفری مهرداد قوامی بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 67 , سال 17 , تابستان 1399 مقاله 11 - تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا معصومه سادات میر رضایی رودکی محمد علی سحری بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو محسن برزگر علوم غذایی و تغذیه , شماره 45 , سال 12 , زمستان 1393 مقاله 12 - مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) سپیده حسینی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی علوم غذایی و تغذیه , شماره 44 , سال 11 , پاییز 1393 مقاله 13 - بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت 10.30495/jftn.2021.19179 فاطمه بائی بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 73 , سال 19 , زمستان 1400 مقاله 14 - بهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد شنتیا فخاری بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , شماره 66 , سال 17 , بهار 1399