List of Articles بابک غیاثی طرزی Article 1 - بررسی تاثیر افزودن صمغ های CMC و زانتان بر برخی ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده عمیق mahsa rezaee Babak Ghiassi Tarzi M. Gharachorloo Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 84 , Year , Autumn 2024 Article 2 - بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی 10.30495/jftn.2022.42222.10945 Marjan Rasouli Babak Ghiassi Tarzi null null null null Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 75 , Year , Autumn 2023 Article 3 - بررسی تاثیر اصلاح کننده آنزیمی بر خواص رئولوژیکی و کیفیت گلوتن خمیر نان حاصل از آرد با شاخص گلوتن ضعیف M. Sarparast B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 68 , Year , Autumn 2020 Article 4 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی Banafsheh Aghamohammadi Masoud Honarvar Babak Ghiassi Tarzi Babak Delkhosh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 40 , Year , Winter 2013 Article 5 - بررسی امکان افزایش زمان پایداری روغنهای جدا کننده از قالب M. Ghoraba B. Ghiassi Tarzi M. Ghavami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 6 - تاثیر افزودن صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی و حسی سس مایونز کم چرب 10.30495/jftn.2021.19174 M. Jarangi F. Abdolmaleki B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 73 , Year , Winter 2022 Article 7 - اثر استفاده از گاز ازن بر کاهش افلاتوکسین موجود در بلغور ذرت دندان اسبی (Zea mays var. indentata) N. Farhadieh O. Eyvazzadeh B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 71 , Year , Summer 2021 Article 8 - بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر Babak Ghiassi Tarzi Venushe Babaei Nami Parviz Shahbazikhah Haleh Hadaegh Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 40 , Year , Winter 2013 Article 9 - مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا M. Haddadi M. Gharachorloo B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 63 , Year , Autumn 2019 Article 10 - ارزیابی کمی و کیفی آلفاتوکوفرول و بتاسیتواسترول موجود در تقطیرات بی بوکننده روغن زیتون F. Kalateh Seifari M. Ghavami B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 67 , Year , Summer 2020 Article 11 - تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا Masome Sadat Mir rezaee Rodaki Mohamad ali Sahari Babak ghiassi Tarzi Maryam Gharachorloo Mohsen Barzegar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 45 , Year , Winter 2015 Article 12 - مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) سپیده Hosseini مریم Gharachorloo بابک Ghiassi Tarzi مهرداد Ghavami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 44 , Year , Winter 2014 Article 13 - بررسی امکان استفاده از امولسیفایر هیدراته در بیسکویت 10.30495/jftn.2021.19179 F. Baei B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 73 , Year , Winter 2022 Article 14 - بهینهسازی ویژگیهای رئولوژیکی و پایداری امولسیونی مایونز با استفاده از زرده تخممرغ فرموله شده پاستوریزه منجمد Sh. Fakhari B. Ghiassi Tarzi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 66 , Year , Summer 2020