فهرس المقالات بابک غیاثی طرزی المقاله 1 - بررسی اثرات جایگزینی نسبی تخم مرغ با کنسانتره پروتئین آب پنیر و نشاسته اصلاح شده بر ویژگی های کیفی و حسی کیک روغنی 10.30495/jftn.2022.42222.10945 مرجان رسولی بابک غیاثی طرزی مهدی سیدین اردبیلی حسین باخدا علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 2 - تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی های خمیر، حجم و رنگ کیک روغنی بنفشه آقامحمدی مسعود هنرور بابک غیاثی طرزی بابک دلخوش علوم غذایی و تغذیه , العدد 40 , السنة 10 , پاییز 1392 المقاله 3 - بهینه سازی شرایط استفاده از آنزیمهای پروتئاز و همی سلولاز در فرمولاسیون نان ویفر بابک غیاثی طرزی ونوشه بابایی نامی پرویز شهبازی خواه هاله حدائق علوم غذایی و تغذیه , العدد 40 , السنة 10 , پاییز 1392 المقاله 4 - مقایسه اثر پیش تیمار فراصوت و مایکروویو در استخراج روغن سویا محیا حدادی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی علوم غذایی و تغذیه , العدد 63 , السنة 16 , تابستان 1398 المقاله 5 - تاثیر فرایند تصفیه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دو رقم زیتون بلیدی و آربیکینا معصومه سادات میر رضایی رودکی محمد علی سحری بابک غیاثی طرزی مریم قراچورلو محسن برزگر علوم غذایی و تغذیه , العدد 45 , السنة 12 , زمستان 1393 المقاله 6 - مروری بر روشهای تعیین ظرفیت آنتی اکسیدانی (اساس واکنش، روش کار، نقاط قوت و ضعف) سپیده حسینی مریم قراچورلو بابک غیاثی طرزی مهرداد قوامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393