فهرس المقالات مهرداد قوامی المقاله 1 - شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna) 10.30495/jftn.2022.65589.11177 فرزانه دریکوند مهرداد قوامی مصطفی قنادیان مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 76 , السنة 19 , پاییز 1401 المقاله 2 - بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و چلاته کنندگی عصاره دارچین لیلا کمالیروستا مهرداد قوامی امیرحسین الهامیراد رضا عزیزینژاد علوم غذایی و تغذیه , العدد 42 , السنة 11 , بهار 1393 المقاله 3 - اثر اینتراستریفیکاسیون شیمیایی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط های پالم استئارین/ روغن کانولا محمد آشفته مهرداد قوامی مریم قراچورلو علوم غذایی و تغذیه , العدد 60 , السنة 15 , پاییز 1397 المقاله 4 - Quantitative Changes in Ascorbic Acid and Chlorophyll Contents of Parsley (Petroselinum crispum) and Dill (Anethum graveolens) Harvested in Three Consecutive Months of Spring 10.30495/jfbt.2022.66836.10287 F. Mirmohammadmakki M. Gharachorloo M. Ghavami V. Abdossi R. Azizinezhad Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 25 , السنة 13 , بهار 1402 المقاله 5 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 26 , السنة 13 , تابستان 1402 المقاله 6 - Optimization of the ultrasound-assisted extraction process of aspartic acid from molasses and its anti-scaling capability in sugar industry evaporators Morassa Mokhtarian M. Honarvar maryam mizani M. Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 29 , السنة 14 , بهار 2024 المقاله 7 - The Effect of Bleaching Process on the Physical and Chemical Characteristics of Canola and Sunflower Seed Oils M. Haji Hoseini M. Ghavami A. Heidary-Nasab M. Gharachorloo Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 5 , السنة 4 , بهار 1402 المقاله 8 - Evaluation of Changes in Phenolic Compounds of Two Varieties of Olives during the Course of Maturation S. Z. Bolandnazar S. H. Hoseini M. Servili M. Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 4 , السنة 4 , زمستان 1402 المقاله 9 - بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت) 20.1001.1.27833410.1401.2.2.5.2 10.30495/qafj.2022.1967612.1040 چنگیز اسفندیاری مهرداد قوامی وجیهه خضری کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی , العدد 4 , السنة 2 , پاییز 1401 المقاله 10 - ترکیبات فنولیانگور یک پاد اکسنده طبیعی در نگهداری خصوصیاتکیفی و پایداری اکسیداتیو روغنحیوانی 10.30495/jfst.2022.1959677.1800 غزاله اقبال مهرداد قوامی مریم قراچورلو نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 11 - استخراج عصاره آنتیاکسیدانی دانه جو دو سر (Avena Sativa L.) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانیآن در تالو 20.1001.1.24234966.1402.15.2.3.3 10.30495/jfst.2020.1906490.1660 لیلا دستان مهرداد قوامی ندا احمدی کمازانی نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 1 , السنة 15 , بهار 1402 المقاله 12 - Application of Microwave-Assisted Method for Lutein Extraction from Pistachio Waste 10.22034/jon.2023.1995486.1244 Rama Ahmadi Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami yousef Daali Journal of Nuts , العدد 0 , السنة 15 , بهار 2024 المقاله 13 - امکان سنجی صمغ گیری و خنثی سازی روغن خام ذرت با استفاده از غشای پلی وینیلیدین فلوئوراید مریم رشیدیان مریم قراچورلو منوچهر بهمئی مهرداد قوامی حسین میرسعید قاضی علوم غذایی و تغذیه , العدد 84 , السنة 21 , پاییز 1403