فهرس المقالات Masoud Honarvar المقاله 1 - ارزیابی اثرات آبیاری با چای کمپوست نوآورانه از پسماند غذایی بر روی برخی صفات گوجهفرنگی 10.30495/wsrcj.2022.19215 نسیم گلستانه زاده جواد رزمی مسعود هنرور حفاظت منابع آب و خاک (علمی - پژوهشی) , العدد 5 , السنة 11 , زمستان 1400 المقاله 2 - شناسایی ترکیبات شیمیایی و مقدار کربوهیدرات های محلول در مان شکر تیغال (Trehala manna) 10.30495/jftn.2022.65589.11177 فرزانه دریکوند مهرداد قوامی مصطفی قنادیان مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 76 , السنة 19 , پاییز 1401 المقاله 3 - استفاده از ضایعات صنایع غذایی و کشاورزی جهت کشت انواع جلبک 10.30495/jftn.2022.62411.11144 یاسمین فیاض مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 75 , السنة 19 , تابستان 1401 المقاله 4 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 سیده بهاره میرپوریان مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , العدد 80 , السنة 20 , پاییز 1402 المقاله 5 - مروری بر اقتصاد زیستی چرخشی پسماندهای غذایی تفکیک نشده به کمک حشرات 10.30495/jftn.2022.69618.11224 نسیم گلستانه زاده مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 79 , السنة 20 , تابستان 1402 المقاله 6 - بررسی کارایی پوست انار در حذف نیکل و کروم از پساب صنعتی و طراحی آزمایش به روش سطح پاسخ نسرین هاشمی مسعود هنرور الهه قره خانی علوم غذایی و تغذیه , العدد 82 , السنة 21 , بهار 1403 المقاله 7 - بررسی میزان ترکیبات فنلی در انواع شکر حاصل از مراحل مختلف فرایند کریستالیزاسیون طی 2 سال نگهداری مسعود هنرور فاطمه سید سجادی احمد کلباسی اشتری کامبیز لاریجانی بابک دلخوش پرنیان متقیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 44 , السنة 11 , پاییز 1393 المقاله 8 - بررسی امکان اندازهگیری ترکیبات فنولی حلقوی در شکر قهوهای به روش DFT پرستو مسگران کریمی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 62 , السنة 16 , بهار 1398 المقاله 9 - تاثیر جایگزینی غلظتهای مختلف شربت گلوکز و شربت ساکارز بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی عسل ایرانی مسعود هنرور زهرا فرهادیان علوم غذایی و تغذیه , العدد 52 , السنة 13 , پاییز 1395 المقاله 10 - بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست عالیه هاشمی خبره مسعود هنرور سید مهدی سیدین اردبیلی هما بهمدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 42 , السنة 11 , بهار 1393 المقاله 11 - تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396 المقاله 12 - بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 46 , السنة 12 , بهار 1394 المقاله 13 - The evaluation of amino acid profiles in sugar beet industry 10.30495/jfbt.2022.20320 F. Sahraei M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 23 , السنة 12 , پاییز 1402 المقاله 14 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 24 , السنة 13 , زمستان 1402 المقاله 15 - Study on Predictive Models Relating Physico-chemical Properties of Iranian Royal Jelly and it’s Sensory Evaluation 10.30495/jfbt.2023.70605.10303 soheila kamyab Maryam Gharachorloo Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 26 , السنة 13 , تابستان 1402 المقاله 16 - Lyophilization Process Effect Investigation on Quality Characteristics of Sugar used in Pharmaceutical Industry Fatemeh Seyedsadjadi M. Honarvar Ahmad Kalbasi Ashtari Mahmood Ghorannevis Hossein Bakhoda Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 29 , السنة 14 , بهار 2024 المقاله 17 - Optimization of the ultrasound-assisted extraction process of aspartic acid from molasses and its anti-scaling capability in sugar industry evaporators Morassa Mokhtarian M. Honarvar maryam mizani M. Ghavami Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 29 , السنة 14 , بهار 2024 المقاله 18 - Measurement of Morphological Characteristics of Raw Cane Sugar Crystals Using Digital Image Analysis M.E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 7 , السنة 5 , بهار 1402 المقاله 19 - Evaluation of the Antioxidant Activity of Massecuit III in Pasteurized Chocolate Milk Formulation E. Afrasiabi M. Honarvar M. Mizani Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 8 , السنة 6 , زمستان 1402 المقاله 20 - Development of a New Model to Estimate the Technical Quality of Sugar Beet in the Semi – Arid Climate M. Honarvar I. Alimoradi Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 4 , السنة 4 , زمستان 1402 المقاله 21 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.30495/jfst.2023.1992921.1878 نرگس مورکی مسعود هنرور آناهیتا طالب رضا نوآوری در علوم و فناوری غذایی , ستأتي المقالات قريبًا المقاله 22 - بررسیامکان ریزپوشانی بتالائین حاصل از ریشه چغندر قرمز و ارزیابی خصوصیات کاربردی وعملکردیآن 10.30495/jfst.2022.1959004.1796 غزل حنیفه زاده مسعود هنرور نوآوری در علوم و فناوری غذایی , العدد 3 , السنة 16 , پاییز 1403 المقاله 23 - Application of Microwave-Assisted Method for Lutein Extraction from Pistachio Waste 10.22034/jon.2023.1995486.1244 Rama Ahmadi Masoud Honarvar Mehrdad Ghavami yousef Daali Journal of Nuts , العدد 0 , السنة 15 , بهار 2024