فهرس المقالات سید مهدی سیدین اردبیلی المقاله 1 - تاثیر پودر پخت ریزپوشانی شده با موم کارنوبا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مرغ روکش دارشده با پودر تمپورا طی مدت زمان نگهداری 10.30495/jftn.2023.73778.11260 افسانه خسرونیا افشین جعفرپور غلامحسن اسدی سید مهدی سیدین اردبیلی شیما یوسفی علوم غذایی و تغذیه , العدد 81 , السنة 21 , زمستان 1402 المقاله 2 - بررسی تأثیر افزودن ملاس بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست عالیه هاشمی خبره مسعود هنرور سید مهدی سیدین اردبیلی هما بهمدی علوم غذایی و تغذیه , العدد 42 , السنة 11 , بهار 1393