فهرس المقالات محمد عرفان بهرامی المقاله 1 - بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند فایزه صحرائی مسعود هنرور محمد عرفان بهرامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399 المقاله 2 - تاثیر عوامل اقلیمی، نوع بذر و زمان برداشت بر کمیت و کیفیت تکنولوژیکی چغندرقند مناطق غرب ایران محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 54 , السنة 14 , بهار 1396 المقاله 3 - بررسی و مقایسه خصوصیات کیفی موثر بر فرآیند تصفیه در شکرخام وارداتی و تولید داخل محمد عرفان بهرامی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 46 , السنة 12 , بهار 1394