فهرس المقالات M. Honarvar المقاله 1 - بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند فایزه صحرائی مسعود هنرور محمد عرفان بهرامی علوم غذایی و تغذیه , العدد 66 , السنة 17 , بهار 1399 المقاله 2 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو یاسمین فیاض مسعود هنرور نرگس مورکی علوم غذایی و تغذیه , العدد 70 , السنة 18 , بهار 1400 المقاله 3 - بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت 10.30495/jftn.2022.19307 فاطمه سعیدی مسعود هنرور فاطمه شهدادی علوم غذایی و تغذیه , العدد 74 , السنة 19 , بهار 1401 المقاله 4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا پریسا سلامی نرگس مورکی مسعود هنرور علوم غذایی و تغذیه , العدد 72 , السنة 18 , پاییز 1400 المقاله 5 - Optimization of Thymol Extraction from Aerial Parts of Thymus vulgaris by the Response Surface Method 10.30495/jfbt.2022.18966 N. Jannati M. Honarvar M. Gharachorloo Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 20 , السنة 12 , زمستان 1402 المقاله 6 - Identification of Colored Components Produced in Sugar Beet Processing Using Gel-Permeation Chromatography (GPC) with UV and RI Detection M. E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 11 , السنة 7 , بهار 1402 المقاله 7 - An Overview on Panela S. Kouhestani M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 18 , السنة 11 , زمستان 1402 المقاله 8 - Effect of Storage Temperature and Light on the Freeze-Dried Amino Acids from Sugar Beet and Sugar Cane Molasses M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 15 , السنة 9 , بهار 1402 المقاله 9 - The Occurrence of Acrylamide in Iranian Date Syrup M. Nasrolah M. Honarvar M. E. Bahrami A. Zulfiqar M. H. Bayat F. Bahrami H. Khanlarloo Journal of Food Biosciences and Technology , العدد 14 , السنة 9 , زمستان 1402 المقاله 10 - Effect of Copper Oxychloride and Volck® Mineral Oil on Blooming Time, Frost Resistance and Yield in Almond cv. “Mamaei” 10.22034/jon.2016.522954 R. Babadaei Samani M. Honarvar A.R. Javid Journal of Nuts , العدد 2 , السنة 7 , زمستان 2016