List of Articles M. Honarvar Article 1 - بررسی اثر فرایند بر احتمال تشکیل و میزان اکریل آمید در محصولات خط تولید شکر از چغندرقند F. Sahraei M. Honarvar M.E. Bahrami Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 66 , Year , Summer 2020 Article 2 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو Y. Fayaz M. Honarvar N. Mooraki Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 3 - بررسی عوامل مختلف تکنولوژیکی (واریته، روش خشک کردن، نوع حلال، زمان) بر ترکیبات شیمیایی و خواص ضدرادیکالی عصاره استخراجی از هسته خرما در منطقه جیرفت 10.30495/jftn.2022.19307 P. Saeedi M. Honarvar F. Shahdadi Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 74 , Year , Summer 2023 Article 4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا P. Salami N. Mooraki M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 72 , Year , Autumn 2021 Article 5 - Optimization of Thymol Extraction from Aerial Parts of Thymus vulgaris by the Response Surface Method 10.30495/jfbt.2022.18966 N. Jannati M. Honarvar M. Gharachorloo Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 20 , Year , Winter 2024 Article 6 - Identification of Colored Components Produced in Sugar Beet Processing Using Gel-Permeation Chromatography (GPC) with UV and RI Detection M. E. Bahrami M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 11 , Year , Spring 2024 Article 7 - An Overview on Panela S. Kouhestani M. Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 18 , Year , Winter 2024 Article 8 - Effect of Storage Temperature and Light on the Freeze-Dried Amino Acids from Sugar Beet and Sugar Cane Molasses M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 15 , Year , Spring 2024 Article 9 - The Occurrence of Acrylamide in Iranian Date Syrup M. Nasrolah M. Honarvar M. E. Bahrami A. Zulfiqar M. H. Bayat F. Bahrami H. Khanlarloo Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 14 , Year , Winter 2024 Article 10 - Effect of Copper Oxychloride and Volck® Mineral Oil on Blooming Time, Frost Resistance and Yield in Almond cv. “Mamaei” 10.22034/jon.2016.522954 R. Babadaei Samani M. Honarvar A.R. Javid Journal of Nuts , Issue 2 , Year , Winter 2016