List of Articles نرگس مورکی Article 1 - Feasibility study of reducing histamine and heavy metal in Iranian fermented fish sauce by adding Mahdavi wheat bran Nargess Mooraki Marjaneh Sedaghati Food and Health , Issue 1 , Year , Winter 2021 Article 2 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 S. B. Mirpourian M. Honarvar N. Mooraki Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 80 , Year , Winter 2024 Article 3 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو Y. Fayaz M. Honarvar N. Mooraki Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا P. Salami N. Mooraki M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 72 , Year , Autumn 2021 Article 5 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 24 , Year , Winter 2024 Article 6 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata 10.30495/jfst.2021.1923459.1702 Atoosa Shaeri Masoud Honarvar Nargess Mooraki Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 59 , Year , Spring 2027 Article 7 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.30495/jfst.2023.1992921.1878 نرگس مورکی مسعود هنرور آناهیتا طالب رضا Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles