List of Articles نرگس مورکی Article 1 - Feasibility study of reducing histamine and heavy metal in Iranian fermented fish sauce by adding Mahdavi wheat bran Nargess Mooraki Marjaneh Sedaghati Food and Health , Issue 1 , Year , Winter 2021 Article 2 - امکان سنجی تولید کلوچه فومن با جایگزینی شکرقهوه ای و پودر شیرین کننده طبیعی استویا به جای شکر سفیددر مغزی کلوچه 10.30495/jftn.2023.69572.11223 S. B. Mirpourian M. Honarvar N. Mooraki Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 80 , Year , Winter 2024 Article 3 - بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنولی از جلبک Caulerpa sertularioides با روش مایکروویو Y. Fayaz M. Honarvar N. Mooraki Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 70 , Year , Spring 2021 Article 4 - بهینه سازی استخراج عصاره برگ گیاه (Eruca sativa )خندل به روش مایکروویو و کاربرد آن در ماریناد فیله (Huso huso )بلوگا P. Salami N. Mooraki M. Honarvar Journal of Food Technology and Nutrition , Issue 72 , Year , Autumn 2021 Article 5 - Optimized Purification of Free Amino Acids from Molasses by Nanofiltration Membrane 10.30495/jfbt.2023.20757 M. Varaee M. Honarvar M. H. Eikani M. R. Omidkhah N. Mooraki Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 24 , Year , Winter 2024 Article 6 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata 10.30495/jfst.2021.1923459.1702 Atoosa Shaeri Masoud Honarvar Nargess Mooraki Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 59 , Year , Spring 2024 Article 7 - مروری بر کاربرد پلاسمای سرد در نگهداری فرآوردههای آبزیان 10.71810/jfst.2024.1004753 آناهیتا طالب رضا نرگس مورکی مسعود هنرور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles Article 8 - Investigating the effect of a chitosan coating supplemented with sugar beet leaf extract (Beta vulgaris L..) on the chemical, microbial, and sensory characteristics of sevruga fillets (Acipenser stellatus) during refrigerated storage Mohadeseh Talebi Haghgo Nargess Mooraki Masoud Honarvar Journal of Food Biosciences and Technology , Issue 31 , Year , Autumn 2024 Article 9 - تولید ماریناد گرم از ماهی تیلاپیای نیل Oreochromis niloticus با استفاده از شکرپخت 2 و عصاره دود مایع 10.71810/jfst.2025.1200910 Nadia Ansari Nargess Mooraki Masoud Honarvar Journal of Innovation in Food Science and Technology , Upcoming Articles