List of Articles Mohammad Erfan Bahrami Article 1 - بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده مهشید حسنی تبار مسعود هنرور Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 2026 Article 2 - بررسی اثر فرآیند استخراج به روشهای پرکولاسیون و مایکروویو بر ترکیبات زیست فعال جلبک قرمز Gracilariacorticata 10.30495/jfst.2021.1923459.1702 Atoosa Shaeri Masoud Honarvar Nargess Mooraki Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 1 , Year , Spring 1403 Article 3 - بررسی امکان کاربرد فرآوردههای جنبیصنایع قند در تولید جوندهکش (موشهای سوری) 20.1001.1.24234966.1402.15.3.14.6 10.30495/jfst.2021.1916945.1688 Faezeh Lotfi haghighat Masoud Honarvar Negar Panahi Journal of Innovation in Food Science and Technology , Issue 4 , Year , Autumn 1402